O nas

Spoštovani  obiskovalci in obiskovalke spletne strani konstrukcije-montaze.si

Smo družinsko podjetje, katero se predvsem ukvarja s projektiranjem, izdelavo in montažo raznih kovinskih konstrukcij in njihovih delov. Prav tako ponujamo preko naše spletne trgovine visokokvalitetne polikarbonatne plošče Lexan in ostali montažni material, kateri se uporablja za pokrivanje nadstreškov in izdelavo predelnih prosojnih sten.

Predvsem nudimo izdelke oz. opremo za okolico hiše med katere spadajo avtomobilski nadstreški, nadstreški za terase, razne lope, dvoriščne ograje, samonosna avtomatska drsna vrata, dvokrilna dvoriščna vrata, enokrilna dvoriščna vrata, razne ograje po naročilu ali iz naše ponudbe in vse ostalo kar spada zraven hiše.

Naj izpostavim še posebej naše tipske nadstreške Klasik-Flat in Bent, potem Terasa-Flat in Bent  ter Nice kateri so lično izdelani in še avtomobilske nadstreške iz višjega cenovnega razreda, Carport-Roof Elegans in Prestige.

Iz dolgoletnih izkušenj na tem področju izhaja, da so vsi naši kovinski izdelki izdelani kvalitetno in so protikorozijsko zaščiteni z vročim cinkanjem, kar zagotavlja izredno dolgo življensko dobo izdelka.

V upanju, da se bo kaj primernega našlo iz naše ponudbe tudi za vaše potrebe, vas lepo pozdravljam.

Ignac ČIRIĆ – direktor podjetja

 •   >Nadstrešek nad teraso<
     1. Z nadstreškom, ki ste nam ga naredili so izpolnjena vsa naša pričakovanja, od strokovnega svetovanja, kvalitete izdelka, umeščennosti v prostor in vaša prijaznosti.
     Z veseljem vas bomo priporočali naprej
    
  Dragica in Marjan iz Maribora
 • Nadstreršek na terasi - MB
    >Nadstrešek nad teraso<  
   1. Z podjetjem KonMont d.o.o.smo bili zelo zadovoljni. So zelo strokovni, prijazni, hitri in odzivni. Od prvega ogleda, svetovanja in do izvedbe so opravili delo na visoko kakovostni ravni. Prav tako so cene zelo sprejemljive.
   
 • Martina iz Maribora
 •   >Nadstrešek nad parkiriščem<  
   Vse pohvale monterjem za opravljeno delo
  Iztok, okolica Kopra
 •   >Nadstrešek nad teraso<  
   1. Zelo smo bili zadovoljni z opravljenim delom in izdelkom. Lep dizajn, profesionalna izdelava in montaža.
    Narejeno na termin in za dogovorjeno ceno. Priproročamo!
   
 • Štefka, Šmartno v Tuhinju