V našem programu so sledeči nadstreški

1. Tipski nadstreški za avtomobile in terase
2. Avtomobilski nadstreški Carport-Roof
3. Razni nadstreški po naročilu

Vsi naši nadstreški so visokokakovostno izdelani in upoštevani zakonske zahteve glede nosilnosti (statika). Konstrukcija nadstreška je v osnovi protikorozijsko zaščitena z vročim cinkanjem, kar daje konstrukciji najvišjo možno življenjsko dobo. Za kritino uporabljamo visokokvalitetne polikarbonatne plošče Lexan. Pri ločno ukrivljenih strehah uporabljamo enoslojne (max. do 3m dolžine strehe v smeri padca) oz. večslojne polikarbonatne plošče, pri ravnih strehah pa izjemoma lahko uporabimo tudi pločevinasto kritino. Najbolj prikladne so večslojne 10mm polikarbonatne plošče zaradi svoje visoke odpornosti na vremenske vplive in cene napram drugim kritinam.

 

Zakaj izbrat nadstrešek KonMont

- visoko kvalitetna izdelava
- estetsko izdelani nadstreški
- upoštevani standardi za nosilnost
- prilagodljivost razmeram v naravi

Vaše mnenje šteje največ.

 • Nadstrešek nad teraso
  Zelo smo bili zadovoljni z opravljenim delom in izdelkom. Lep dizajn, profesionalna izdelava in montaža. Narejeno na termin in za dogovorjeno ceno. Priproročamo!  
  Štefka, Šmartno v Tuhinju
 • Nadstrešek nad parkiriščem
  Vse pohvale monterjem za opravljeno delo  
  Iztok, okolica Kopra
 • Nadstrešek nad teraso
  Z podjetjem KonMont d.o.o.smo bili zelo zadovoljni. So zelo strokovni, prijazni, hitri in odzivni. Od prvega ogleda, svetovanja in do izvedbe so opravili delo na visoko kakovostni ravni. Prav tako so cene zelo sprejemljive.  
  Martina iz Maribora
 •  
  Nadstrešek nad teraso
  Z nadstreškom, ki ste nam ga naredili so izpolnjena vsa naša pričakovanja, od strokovnega svetovanja, kvalitete izdelka, umeščennosti v prostor in vaša prijaznosti. Z veseljem vas bomo priporočali naprej.  
  Dragica in Marjan iz Maribora

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!